Ηγεσία μέσω της εξυπηρέτησης πελατών. Στη Δ.ΚΙΤΣΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, όραμά μας είναι να επιτύχουμε ηγετική θέση στην αγορά με την παροχή αξιόπιστων ανελκυστήρων αλλά ταυτόχρονα και κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι συνεργάτες μας εργάζονται αδιάκοπα για να εξυπηρετήσουν όλους όσους χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες μας καθημερινά. Ασφάλεια για κάθε ένα από τους συνεργάτες και τους πελάτες μας είναι πρώτο και κύριο.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Ως εταιρία παροχής υπηρεσιών, η ικανοποίηση των απαιτήσεων και των αναγκών των πελατών μας πρέπει να είναι η βάση για το σχεδιασμό και την παροχή όλων των προϊόντων και υπηρεσιών.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μόνο οι κατάλληλοι άνθρωποι μπορούν να κατανοήσουν και να φέρουν εις πέρας τις ανάγκες των πελατών μας. Η Δ.ΚΙΤΣΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε αναπτύσσει τις δεξιότητες των συνεργατών της ώστε να συνεργάζονται με τους πελάτες μας , να κατανοούν τις ανάγκες τους και να τους εξυπηρετούν αποτελεσματικά.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Η εταιρία μας εξουσιοδοτεί τους συνεργάτες της σε όλα τα επίπεδα να λαμβάνουν αποφάσεις και να αναπτύξουν δεξιότητες ηγεσίας που μπορεί να διαμορφώσουν την κατεύθυνση της εταιρίας.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Όλοι οι συνεργάτες μας, ανεξάρτητα από τη θέση, συμμορφώνονται με τον κώδικα λειτουργίας της εταιρίας μας.