ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η συντήρηση είναι αναγκαία για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα και για τον λόγοo αυτό είναι υποχρεωτική από τον Νόμο.

Εκτός αυτού κρίνεται αναγκαία για πολλούς άλλους λόγους. Η έλλειψη τακτικής συντήρησης οδηγεί στην ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ των φθορών των εξαρτημάτων του ανελκυστήρα και στην παρουσίαση περισσότερων βλαβών, μεσυνέπεια την μείωση του χρόνου ζωής του. Το σημαντικότερο όλων, είναι ότι ο ανελκυστήρας που παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ασυντήρητος, δεν είναι ασφαλής.

Η Δ. ΚΙΤΣΩΝΗΣ & ΣΙΑ αναλαμβάνει την συντήρηση παντός τύπου ανελκυστήρα (ατόμων, φορτίων, μεταφοράς αυτοκινήτων, συστήματος PARKING κ.λπ.)

Η συντήρηση γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, το οποίο ελέγχει και συντηρεί περιοδικά όλα τα κρίσιμα σημεία του ανελκυστήρα σας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία αναπτύξαμε ένα πρόγραμμα για την παρακολούθηση των ενεργειών της τεχνικής υποστήριξης και την καταγραφή αναλυτικού ιστορικού συντήρησης και βλαβών.

Παρέχουμε πακέτα περιοδικών συντηρήσεων σχεδιασμένα για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, ανάλογα με την χρήση του ανελκυστήρα και σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στην διάθεση σας για να καλύψει κάθε σας απορία 365 ημέρες το χρόνο – 7 ημέρες την εβδομάδα – 16 ώρες την ημέρα

 

Η Δ.ΚΙΤΣΩΝΗΣ & ΣΙΑ σας προσφέρει ένα από τα πληρέστερα πακέτα τεχνικής υποστήριξης στην αγορά.

  • Γρήγορη και ΔΩΡΕΑΝ αποκατάσταση βλαβών 365 ημέρες τον χρόνο – 7 ημέρες την εβδομάδα – 16 ώρες την ημέρα. Μέσος χρόνος αποκατάσταση βλάβης 70 λεπτά.
  • Eξειδικευμένοι τεχνικοί για την μηνιαία συντήρηση και την αποκατάσταση βλαβών.
  • ΔΩΡΕΑΝ ασφαλιστική κάλυψη στην Αγροτική ασφαλιστική.
  • Εγγύηση μηχανημάτων ανάλογα με το πρόγραμμα συντήρησηςς
  • Τηλεφωνική υποστήριξη 365 ημέρες τον χρόνο – 7 ημέρες την εβδομάδα – 12 ώρες κάθε μέρα (08 πμ. – 20 μμ.)